Sajtó

Ezt írták rólunk...

Internews

 

 

A cikk ugyan már régebben íródott, de mivel számos tömörítő program széleskörű összehasonlítását tartalmazza, érdemes elolvasni.

A WinAce a tesztek során "természetesen" sikeresen szerepelt:

  • "Ha az egyszerű használat a legfontosabb, nyilván nem egy parancssori programot használ az ember. Ekkor jöhet szóba a WinACE [..]"
  • "Ha a tömörített méretett találjuk a legfontosabbnak, akkor a WinACE [..]"
  • "Ha a funkciógazdagságra vágyunk, akkor a WinACE [..]"
  • "Ezek [tömörítőprogramok] rengeteg extra szolgáltatás mellett képesek az "ellenséges" fájlformátumok kezelésére. Sőt a WinACE 2.x még ezen is túltesz, ugyanis számos fájlt (főleg képformátumokat) nézhetünk meg a beépített nézőkén keresztül."
  • "A választási lehetőség adott, lehet válogatni. Egy kis személyes meggyőződésnek utat engedve a cikk végére leírnám én mostantól a WinACE 2-t fogom használni!"

A teljes cikk megtekintése...

 

Tucows Network

 

 

"Tömörített állományok elkészítését, kitömörítését és megtekintését lehetővé tevő, igen egyszerűen használható program. Számtalan formátumba képes tömöríteni, és azokból kitömöríteni, valamint ACE és ZIP típusú önkitömörítő állományok is készíthetők vele."

 

ZDNet

 

 

"A WinAce egy nagyszerű program, mellyel az összes tömörített állomány kezelhető. Támogatja a .zip, .cab, .rar, .arj, .arc, és .lha fájlformátumokat.
[..]
A WinAce tömörítő számára nincs lehetetlen -- ez a teljes értékű program támogatja az önkitömörítő állományokat, többkötetes fájlokat, jelszavas védelmet, megjegyzéseket, vírusellenőrző támogatást, Hitelességi Bizonyítványt, tesztelést és javítást, különböző tömörítési fokokat, és egyebeket. Egyéb szolgáltatásairól nem is beszélve, mint pl. a többnyelvű terméktámogatás, fogd és vidd funkció, fájlkezelés. A program felhasználói felülete nagyon komfortos, és attraktív, ami kellemes benyomást nyújt."

 

FileDudes

 

 
"A már meglévő tömörített állományok optimalizálása, valamint a komplett fájlkezelés (mappák és fájlok másolása, áthelyezése, törlése) két olyan érv, amelyért érdemes elgondolkozni, hogy használjuk-e még a Windows intézőjét."

 

 

Sajtókapcsolat

WinAce sajtókapcsolat

 

 

Amennyiben Ön a sajtó munkatársa (számítástechnikával foglalkozó on-line, vagy hagyományos szakkiadványok, kiadványok) és valamely termékünk felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot hogy megküldjük Önnek termékünk sajtópéldányát. Ehhez az alábbi információkra van szükségünk:

  • Mely termékünkről számolna be kiadványában?
  • Az Ön, illetve a szerkesztőség pontos neve, címe, elérhetősége.
  • A kiadvány neve, a honlap címe.
  • A cikk megjelenésének várható dátuma, esetleg URL-je.

Amennyiben valamely termékünkről nyomtatott formában jelentet meg cikket, úgy kérjük küldjön egy példányt részünkre is!

 

Termékeink elhelyezése CD mellékleteken

 

 

A honlapon elhelyezett minden program csak bemutató példányként (shareware) terjeszthető. Termékeinket szabadon elhelyezheti CD mellékleteken, elérhetővé teheti honlapjáról.

A CD melléklet elkészítése előtt javasoljuk keresse fel honlapunkat, és tájékozódjon a legújabb verziókról. Természetesen közvetlenül is felveheti velünk a kapcsolatot, s mi szívesen válaszolunk kérdéseire.

 
 

© 1997-2009 ACE Compression Software & e-merge GmbH Minden jog fenntartva.