Fejlesztőknek

WinAce tömörítési technológiájának használata

 

 

Amennyiben meglévő vagy új szoftveréhez a WinAce tömörítési technológiáját is fel kívánja használni, több megoldást is kínálunk Önnek.

 

Díjmentes kitömörítés - UnACE.DLL

 

 

Az ACE tömörítési technológiával tömörített adatainak kitömörítésére a legegyszerűbb és díjmentes megoldás az UnACE.DLL használata.

Az UnACE.DLL egy 32 bites Windows dinamikusan láncolt könyvtár (Windows 32 bit dynamic link library), ami az ACE fájlok kitömörítésének teljes értékű eszköze. Támogatja a többkötetes állományokat, valamint a jelszavas védelmet is. Ideális eszköze a tömörített állományok szoftveren belüli, egyéb segédprogramoktól mentes kitömörítésére.

A letölthető UnACE.DLL csomag tartalmazza a 32 bites DLL-t, a használati útmutatót, valamint mintapéldákat.

UnACE.DLL csomag letöltése

 

Költségkímélő tömörítés és kitömörítés - ActiveACE

 

 

Amennyiben a teljes értékű ACE tömörítési technológia egy költségkímélő megoldását kívánja szoftvereiben felhasználni, az ActiveACE-t javasoljuk. Az ActiveACE egy dinamikusan láncolt könyvtár (dynamic link library), ami magába foglalja az ACE tömörítési technológia minden szolgáltatását, és erényét, azzal teljesen mértékben kompatibilis.

Az ActiveACE használata a fejlesztők számára díjmentes, ugyanakkor shareware, azaz a DLL használata során véletlenszerűen megjelenik egy ablak, ami felhívja a figyelmet a regisztráció lehetőségére. Az Ön által készített szoftver végfelhasználói előtt megjelenő ablakban kérjük a termék regisztrálását. A regisztráció után az ablak nem jelenik meg.

A regisztrációra felszólító ablakon kívül a termék más megszorítást nem tartalmaz. A regisztráció díja pedig magába foglal egy teljes értékű WinAce regisztrációt is.

A regisztrációs díj mértékével kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

ActiveACE.DLL csomag letöltése

 

Professzionális tömörítés és kitömörítés - ACL (ACE Compression Library)

 

 

Az ACL Alap, és az ACL Profi, csomagjaink, tökéletes megoldást nyújtanak a tömörítés, és kitömörítés elvégzésére.

Az ACL Alap csomag a WinAce 1.x tömörítési technológiát, az ACL Profi pedig a továbbfejlesztett WinAce 2.x tömörítési technológiát és lehetőségeit tartalmazza.

 


 

  • ACE Compression Library - Alap csomag

A 32-Bites WinAce tömörítő program ACE 1.x tömörítési technológiáját tartalmazó fejlesztői környezet Windows-os változata (Windows 95/98/2000/Me/NT/XP).
 

85.000Ft + ÁFA= 106.250Ft  

 


 

  • ACE Compression Library - Profi csomag

A 32-Bites WinAce tömörítő program ACE 2.x tömörítési technológiáját tartalmazó fejlesztői környezet Windows-os változata (Windows 95/98/2000/Me/NT/XP).
 

130.000Ft + ÁFA= 162.500Ft  

 


 

Az ACE Compression Library bemutató példányát kérésére megküldjük Önnek, ehhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Megjegyzés:

Bár mindkét ACE Compression Library felhasználásával készített tömörített állományok ugyanazokkal a tömörítési sebességgel, és tömörítési aránnyal bírnak, mint a WinAce; a két könyvtár (library) tömörítési eljárása nem egyezik meg teljes mértékben a standard ACE eljárással.

 

Beépülő modulok fejlesztése

Beépülő modul fejlesztő csomag megjelenése hamarosan

 

 

Már dolgozunk a beépülő modulok fejlesztését lehetővé tevő csomag (Plug-In Development Kit) kidolgozásán, melyet díjmentesre (freeware) tervezünk.

Jelenleg már kipróbálhatja a beépülő modulokat, pl. a MultiACE-t, vagy az xSelect-et. A modulok telepítése után a WinAce "Eszközök" menüjében a modulnak megfelelő új menüpont jelenik meg, mely lehetővé teszi a használatot.

 

 

© 1997-2009 ACE Compression Software & e-merge GmbH Minden jog fenntartva.